Gegs_02 Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 chciałem kupić rower do trochę agresywniejszego dojazdu z punktu A do punktu B, czyli zwykły góral tylko taki co wytrzyma rzeczy typu zjeżdżanie ze schodów ewentualnie jakieś małe hopki jak się trafią po drodze i myślałem właśnie nad trekiem marlin 7 gen 2 bądź marlin 6 gen 2 i moje pytanie brzmi czy te dwa rowery się nadadzą. A jak się nadadzą to mam pytanie czy opłaca się dokładać 700zł za amor rockshox judy w marlinie 7 gen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Niestety, Marlin się nie nadaje. Owszem, jakieś zjazdy ze schodów wytrzyma, hopki też do czasu, ale w ogóle nie był do tego projektowany. Jaki masz budżet? Zgaduję że pod 4 tysiące, w tej cenie idzie już coś solidniejszego do tego "agresywniejszego" dojazdu kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gegs_02 Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 tak 4000 zł to mój budżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gegs_02 Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 po dłuższym zastanowieniu pominąłbym te skakanie hopek lecz chciałbym robić wheelie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Sprawdź https://www.gsport.pl/category/?q=Whistler+3.8#top z kodem za newsletter (rabat -5%) wychodzi ok 2564 zł. Pozostałe 1500 zainwestowałbym w lepsze koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gegs_02 Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 zastanawiam się jeszcze na Marin Bobcat trail 4 i romet mustang m8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi