chudzinki Napisano 30 Sierpnia 2024 Autor Napisano 30 Sierpnia 2024 A warto się zapuszczać na Kamienniki? Cytuj
Tyfon79 Napisano 31 Sierpnia 2024 Napisano 31 Sierpnia 2024 Z dołożeniem do tego co planujesz to już robi się solidny trip. Kamiennik jako zjazd do Poręby to już trudniejsze klimaty są. Raczej warto ale przy kolejnej okazji. 1 Cytuj
chudzinki Napisano 31 Sierpnia 2024 Autor Napisano 31 Sierpnia 2024 (edytowane) Solidny, ale po zeszłotygodniowej Zawoi widzę, że dziewczyny dałyby radę 🙂. Niestety pogoda się spierniczyła i jutro wybieramy się na Klimczok. Edytowane 31 Sierpnia 2024 przez chudzinki Cytuj
chudzinki Napisano 9 Września 2024 Autor Napisano 9 Września 2024 i wszyscy zadowoleni 🙃. Ruszaliśmy z Myślenic. Rodzinny baaardzo fajny, choć dla mnie amatora w zjazdach, bandy kiepskawe. Tak jest faktycznie? 2 Cytuj
Tyfon79 Napisano 9 Września 2024 Napisano 9 Września 2024 Bo to nie jest typowy flow trail tylko coś pośrodku dlatego miedzy innymi jest czasem wykorzystywany do jazdy pod górę. Materiał z jakiego to zrobili też o tym świadczy. Zasadniczo nie mogę wyjść z podziwu, że te Twoje dziewczyny trzaskają takie trasy. To jest naprawdę super sprawa bo wielu gości prędzej by się zapłakało niż zrobiło coś podobnego. 1 Cytuj
chudzinki Napisano 9 Września 2024 Autor Napisano 9 Września 2024 @Tyfon79, ja również, a miny i hasła turystów jak zobaczą, że rowery nie mają silniczków - bezcenne 😀. To niedobrze, bo jest jednokierunkowy, a prędkości tam można nabrać sporawej 😀. 1 Cytuj
Maciorra Napisano 9 Września 2024 Napisano 9 Września 2024 @chudzinki Kup tej żonie (bądż córce) porządny plecak rowerowy, bo widać że się męczy:) Cytuj
chudzinki Napisano 10 Września 2024 Autor Napisano 10 Września 2024 Córce, starszej. "Nie! Bo tam jest aparat i musi być w tym!" - nie poradzisz 😀. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi