kogucior Napisano 7 Września 2023 Udostępnij Napisano 7 Września 2023 Witam, Właśnie zakupiłem nowe hamulce M-8100 z I-SPEC EV, do tej pory miałem MT-501 z I-SPEC II. Zastanawiam się jak to będzie zgrywało się na kokpicie z manetką Sram GX. Do tej pory jakoś dało się to ustawić jednakże teraz mam obawy czy obejma od manetki "zmieści się" pod klamką. Ktoś może ma takie połączenie? Czy jednak niezbędny jest adapter za 150-160 zł? Manetki i napędu na pewno nie mam zamiaru wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogucior Napisano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2023 Znalazłem przykład, że niby to nie stanowi problemu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 7 Września 2023 Udostępnij Napisano 7 Września 2023 (edytowane) Rozwiązanie problemu. https://www.wolftoothcomponents.com/collections/shiftmount-adapters/products/shiftmount?variant=14423010803747 Edytowane 7 Września 2023 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogucior Napisano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2023 Tylko, że na powyższym zdjęciu nie widzę, problemu więc pytanie czy taki adapter naprawdę jest potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi