mateoJazz Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 Cześć Rower prawie poskładany. Pozostało zamontować przerzutkę, łańcuch, linkę z pancerzem. Problem mam z prowadnicą linek pod suportem. Kupiłem Shimano SP18T i nie pasuje. Wkleję zdjęcia może ktoś będzie w stanie pomóc z doborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateoJazz Napisano 5 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Maszyna jest w użyciu od lutego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak56 Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Zupełnie inny rower Napisz jaka specyfikacja, waga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateoJazz Napisano 5 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia (edytowane) Wagi niestety nie mam ale raczej nie jest piórkowa Kaseta waży ponad 500g, koła tanie, jeżdżę na dętkach. Więc tak, ze starego roweru zostały: Korba Deore FC-M591 Hamulce M445 Amortyzator SR Suntour NRX-S (najwyższy model z tamtych lat) Napęd: Przerzutka XT RD-8000M SGS + manetka Deore XT SL-M8000 + łańcuch CN-HG701 + kaseta Sunshine 11-46 + zębatka 36T (było 34T) Kierownica Canyon H12 + mostek Concept EX Koła 29" obręcze Rodi Disc + piasty ARC + opony Kenda Piedmont 45 mm Sztyca XLC Comp 27,2 + siodło Selle Italia (model nie pamiętam ale idzie do wymiany na WTB Rocket) Edytowane 5 Kwietnia przez mateoJazz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi