trzystan Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Trafiły mi się nowe,leżakowane sporo lat,Hope XC4. One mają mocowanie IS,a ramę mam z PM. Widział ktoś taki adapter w rosądnych pieniądzach? Ja znalazłem,że Hope robił takie(HBSM20).Nie wiem czy w Polsce do dostania,a i cena pewnie spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Tak, Google widział. Wystarczy zapytać i chętnie się podzieli tą wiedzą, bo nie jest sekretna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 https://www.bike24.com/p2124767.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 (edytowane) Za 38pln-ów. Dostępne od ręki. Edytowane 6 Września 2023 przez leejoonidas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzystan Napisano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2023 (edytowane) 59 minut temu, TheJW napisał: Tak, Google widział. Wystarczy zapytać i chętnie się podzieli tą wiedzą, bo nie jest sekretna. Widział,ale znalazł tylko w Bike24,niedostępne i hope oryginał w angielskich sklepach, też niedostępne i kncn,też słabo dostępny.Tego naprawdę nie ma na rynku wiele. @leejoonidas Podziękował,szukam w tym kierunku. Edytowane 6 Września 2023 przez trzystan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi