pawel934 Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Cześć, Mam w Giancie TCR Advanced 2 z 2017 roku opony 25 mm. Będę zaraz wymieniał opony i chciałbym założyć 28 mm. Czy ktoś z Was ma wiedzę, czy 28 wejdzie w tę ramę i hamulce (105)? Wiem, że mogę zmierzyć, ale jednak rama w czasie jazdy pracuje itp - jak ktoś jeździł to będziemy pewniejsze info. Dziękuję za pomoc Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Niebieski???😀...jak niebieski to miałem dokładnie taki sam, bardzo miło go wspominam. Miałem conti gp4000 25c, które na obręczy gianta pr2, a później novateca rozkładały się na 28c więc z luzem 28c wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel934 Napisano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2023 (edytowane) Haha tak, niebieski! A więc dokładnie taki sam Kupiłem teraz na próbę, jeśli będę na szosie jeździł a nie tylko ją posiadał to w przyszłym sezonie może kupię coś nowego Edytowane 6 Września 2023 przez pawel934 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Bardzo fajny rower. Byłem na tyle z niego zadowolony, że kupiłem nowego tcr'a na ultegrze i tarczach. Czy warto było aż tyle dopłacać do nowego sprzętu...no nie wiem. Tarcze w górach fajne, rama przez sztywne osie nieco sztywniejsza, zamiast ultegry spokojnie mogłaby być 105 - to tak na boku. Miłej jazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel934 Napisano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Ja właśnie chciałem kupić nowego TCR na tarczach i 105 Di2, ale uznałem że zanim wydam tyle pieniędzy na rower do (oby nie!) trzymania na kołku, to najpierw spróbuję w ten sposób czy będę nawijał kilometry a nie tylko gadał A dopłacać tyle do nowego no to patrząc racjonalnie na pewno nie warto (szczególnie będąc amatorem jak ja), ale z drugiej strony każdy z nas jest czasem trochę gadżeciarzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owiec88 Napisano 18 Września 2023 Udostępnij Napisano 18 Września 2023 Nie chciałbym zakładać nowe - analogicznego tematu. Romet huragan 4.0 z 2019. Seryjna opona 23c. Czy wejdzie 28 ? Nie chcę zamówić i odbić się od ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi