moloo Napisano 6 Września 2023 Napisano 6 Września 2023 Cześć, szukam dobrego serwisu roweru. A tak naprawdę to zastanawiam się nad osobą fizyczną, która by mi ten rower przejrzała - jakoś nie mogę zaufać serwisom, które są przy sklepach rowerowych, no chyba, że macie taki, na którym nigdy się nie zawiedliście. Dzięki za wszelką pomoc Cytuj
erzurum Napisano 6 Września 2023 Napisano 6 Września 2023 podobno w serwisach pracują osoby fizyczne... 1 Cytuj
moloo Napisano 6 Września 2023 Autor Napisano 6 Września 2023 (edytowane) Czyli nic się nie zmienia na forach - w większości odpowiedzi jak były idiotyczne tak są. Po co się w ogóle odzywać ? Żeby sobie nabijać licznik ? No tak Mentor, jak takimi odpowiedziami to gratuluje ... Edytowane 6 Września 2023 przez moloo 1 Cytuj
kipcior Napisano 6 Września 2023 Napisano 6 Września 2023 Spróbuj w Bystrej, serwis "pod piekłem". W każdym serwisie zrobią Ci lepiej albo gorzej, zależy kto tam pracuje. Tylko jak mają kilka osób to nie wiesz u kogo rower wyląduje. Cytuj
MisfitBike Napisano 19 Listopada 2024 Napisano 19 Listopada 2024 (edytowane) Czołem. Jeśli potrzebujecie serwisu rowerowego na terenie Bielska. To zapraszam w swoje skromne progi : Misfit Bike Serwis Rowerowy Bystrzańska 45/19 43-300 Bielsko Biała Tel 601349114 Zajmuje sie pełnym zakresem pracy przy mechanice oraz serwisie amortyzacji. Oklejamy ramy. Jednym słowem. Wszystko Pozdrawiam / Michał Misfit Bike Serwis Rowerowy Edytowane 19 Listopada 2024 przez MisfitBike Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi