moloo Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Cześć, szukam dobrego serwisu roweru. A tak naprawdę to zastanawiam się nad osobą fizyczną, która by mi ten rower przejrzała - jakoś nie mogę zaufać serwisom, które są przy sklepach rowerowych, no chyba, że macie taki, na którym nigdy się nie zawiedliście. Dzięki za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 podobno w serwisach pracują osoby fizyczne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 6 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2023 (edytowane) Czyli nic się nie zmienia na forach - w większości odpowiedzi jak były idiotyczne tak są. Po co się w ogóle odzywać ? Żeby sobie nabijać licznik ? No tak Mentor, jak takimi odpowiedziami to gratuluje ... Edytowane 6 Września 2023 przez moloo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 6 Września 2023 Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Spróbuj w Bystrej, serwis "pod piekłem". W każdym serwisie zrobią Ci lepiej albo gorzej, zależy kto tam pracuje. Tylko jak mają kilka osób to nie wiesz u kogo rower wyląduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajbna Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 Bike.store na Kustronia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikeWorkshop Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Zapraszam do serwisu. Bikeworkshop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisfitBike Napisano Wtorek o 22:32 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:32 (edytowane) Czołem. Jeśli potrzebujecie serwisu rowerowego na terenie Bielska. To zapraszam w swoje skromne progi : Misfit Bike Serwis Rowerowy Bystrzańska 45/19 43-300 Bielsko Biała Tel 601349114 Zajmuje sie pełnym zakresem pracy przy mechanice oraz serwisie amortyzacji. Oklejamy ramy. Jednym słowem. Wszystko Pozdrawiam / Michał Misfit Bike Serwis Rowerowy Edytowane Wtorek o 22:38 przez MisfitBike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi