Roballinho Napisano 4 Września 2023 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Sprzedam rower MTB mojego syna. Zbudowany przeze mnie na ramie Kross Hexagon v2. Rama w rozmiarze 14" powinna wystarczyć do wzrostu 165 cm. Rower jest używany i ślady użycia są w postaci obić i przetarć na lakierze. Wszystkie spawy są w najlepszym porządku, technicznie również jest bez zarzutu. Hamulce odpowietrzone, napęd wyregulowany, tarcze hamulcowe i klocki jeszcze długo posłużą. Na prawej górnej goleni amortyzatora jest małe przetarcie, nie wpływające na jego pracę. Sprzedaję bez pedałów, ale jakby ktoś chciał to gratis mogę jakieś dodać. Specyfikacja. - Rama Kross Hexagon v2 14" - Amortyzator Marzocchi EXR Pro 120 mm - Obręcze SunRims DS2-XC - Przednia piasta no name - Tylna piasta Shimano FH-M475 - Szprychy srebrne, nierdzewne - Opony Continental Town & Country - Korba Prowheel 152 mm (prawie nowa) - Przedni blat Dartmoor 32t - Przerzutka 9s Shimano XT RD-M750 - Manetka Shimano Deore 9s - Kaseta Shimano 11-32 - Hamulce Shimano MT200 - Sztyca Raceface - KIerownica Zoom - Mostek IXS 25,4mm - Stery Accent HSI-BASIC 1-1/8 ZS44/ZS44 - Siodełko Raleigh Cena 999 zł + kw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Z uwagi na niewielkie zanteresowanie, postanowiłem rozczłonkować rower. Jezeli interesują kogoś poszczególne części, proszę o PW. Wysle cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Ostatnia szansa na zakup w całości. Cena 900 zł + KW. Jak nie będzie chętnych do jutra, to rozczłonkowuję. Poniżej ceny za poszczególne części. - Rama Kross Hexagon v2 14" – 140 zł - Amortyzator Marzocchi EXR Pro 120 mm – 250 zł - Przerzutka 9s Shimano XT RD-M750 – 90 zł - Manetka Shimano Deore 9s – 40 zł - Kaseta Shimano 11-32 – 80 zł - Hamulce Shimano MT200 100 zł - Sztyca Raceface – 50 zł - KIerownica Zoom – 20 zł - Mostek IXS 25,4mm – 10 zł - Siodełko Raleigh – 30 zł Koła na razie nie są na sprzedaż. Może za jakiś czas... Każdą z części mogę wrzucić na OLX, albo sprzedać w inny, dogadany sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Listopada Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi