PITiMAT Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Hej, Robię lekki remont w rowerze i chcę zmienić przerzutkę, ale w rowerze jest mocowanie na śrubę, a ja mam przerzutkę z hakiem mocowanym na ośkę. Powiedzcie czy to zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Nie zadziała, bo przerzutka 'na oś' wymaga poziomych haków, a rower takich nie posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PITiMAT Napisano 3 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2023 No to klops, niepotrzebnie się męczyłem aby to wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Wywal osłonę przerzutki i wtedy prawdopodobnie da radę założyć tę nową. Zakładałem już Tourneye na rowery ze skośnymi hakami i jakoś to dało się pożenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PITiMAT Napisano 3 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Czy w takim razie montować to z dodatkową nakrętką (foto) czy haki będą zaktótkie? Osłona przerzutki raczej nie jest jakoś potrzebna. Jest to bardzo stary rower żony i ona nie chce nic innego bo ona go lubi (z kobietami ciężko się czasem dogadać i przegadać) dlatego też chcę to trochę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Panie kochany, kup pan za dwie flaszki normalną, nową przerzutkę na hak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 dawno temu za dzieciaka miałem tak przykręconego altusa z hakiem, przykręcone tylko do osi piasty mocno dokręcona nakrętka i problemu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi