apacznt Napisano 2 Września 2023 Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Cześć. Czy ma ktoś pojęcie jak połączyć czujnik tętna z zegarka żeby działał ze zwiftem? W aplikacji zwift uda mi się go połączyć ale od razu pisze "no signal". Zwift jest połączony z garmin connect. Próbowałem już chyba wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Września 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Wypadałoby jeszcze napisać jaki to zegarek Po BT i ANT+ tak samo działa? Garmin Connect nie jest potrzebny. W Fenixie 7: Menu > Zdrowie i dobre samopoczucie > Tętno > Transmituj > Start fēnix Seria 6 Pro Owners Manual - Przesyłanie danych tętna podczas aktywności (garmin.com) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apacznt Napisano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2023 (edytowane) Fenix 6 pro, trenażer mam podłączony tylko przez bluetootha do kompa. Próbowałem właśnie tak zrobić //ustawienia systemu-czujniki i akcesoria-tętno z nadgarstka-transmituj tętno. Niestety nie działa. Spróbuje jeszcze jutro włączyć transmisje tętna i uruchomić aktywność "rower", bo tak jeszcze nie robiłem Edytowane 2 Września 2023 przez apacznt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apacznt Napisano 3 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2023 (edytowane) 'Nie dało się edytować.' Niestety nie działa. Wyszukuje mi fenixa ale z prawej strony pokazany jest zasięg który jest bardzo słaby i co chwile zrywa połączenie a zegarek trzymam 30cm od bluetootha. ok. chyba działa. Nacisnąłem na zegarku 'transmituj tętno' jak zwift zaczął szukać czujnika. Wcześniej miałem cały czas odpalone. Edytowane 3 Września 2023 przez apacznt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi