zajonc Napisano 2 Września 2023 Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Hej, czy to są stery ahead klasyczne czy półzintegrowane? wole się upewnić bo nigdy ze sterami nie miałem problemu. Są to sterey 1i1/8cala, pękła dolna miska, i pytanie czy taka miska będzie pasować? czy jeśli nie to prośba o podlinkowanie która miska by pasowała na wymianę. http://sklep.ottlik.pl/product_info.php?products_id=3851 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 2 Września 2023 Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Te Twoje stery wyglądają mi na EC34/EC34, ale równie dobrze może być to EC49/EC49. Zmierz zewnętrzną średnicę rury sterowej to będzie można coś więcej powiedzieć lub podaj nazwę roweru i rok produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Rura 1i1/8 cala. Rower specialized pitch z 2009r, jestem drugim właścicielem wiec może stery już wymieniane były. Chodzi mi o dolną miske czy będę ją mógł wymienić bez wymiany całych sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 2 Września 2023 Udostępnij Napisano 2 Września 2023 To będą stery o oznaczeniu EC34/EC34. Proponuję kupić komplet i wymienić całość dla świętego spokoju. A skąd jesteś z Bielska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Tzn klasyczne, 28.4mm tak. Z okolic Katowic jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi