player123 Napisano 22 Października 2023 Udostępnij Napisano 22 Października 2023 W dniu 18.10.2023 o 12:35, marcesco napisał: Człowieku, skończ. Klamki są dostępne od ręki. Koszt w zasadzie taki sam jak GRX 800. Przerzutki również od ręki, za moją zapłaciłem nawet mniej niż za poprzednią RX812. Człowieku, włacz myslenie. Do di2 11s tez byly...a sprawdź dzis, czlowieku 😉 daj shimano się przestawic na to 11s. Zobaczymy jak bedzie z GRX 11s za pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 22 Października 2023 Udostępnij Napisano 22 Października 2023 W dniu 18.10.2023 o 16:17, Mentos napisał: Niutki niby podają ale przecież dynamometrycznego nie ma jak tam użyć. Używa się klucza płaskiego pazurowego założonego na grzechotkę dynamometryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 22 Października 2023 Udostępnij Napisano 22 Października 2023 3 godziny temu, player123 napisał: Do di2 11s tez byly...a sprawdź dzis, czlowieku mea culpa Rzeczywiście zestawienie Di2 z szosowym 11s poniżej Dura-Ace jest w zasadzie niedostępne. Słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 23 Października 2023 Udostępnij Napisano 23 Października 2023 20 godzin temu, KSikorski napisał: Używa się klucza płaskiego pazurowego założonego na grzechotkę dynamometryczną. o widzisz, podziękował, będzie sobie coś takiego trzeba sprawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulk14 Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 W dniu 16.10.2023 o 09:42, marcesco napisał: Dobra, jestem w trakcie montażu nowej grupy, czekam jeszcze na zębatkę bo spotkała mnie niemiła niespodzianka. Napiszę coś więcej jak skończę, ale na tę chwilę jedna uwaga: gdzie Shimano i wszyscy dziennikarze widzą różnice w klamkomanetkach??? To jest w 99% ten sam produkt, zmiana pochylenia klamki jest ledwo zauważalna, a nowe gumy, nad którymi się wszyscy rozwodzą są te same, tylko dostosowane do minimalnie zmienionej klamki. I jak? Zamontowane już? Wrażenia z użytkowania? Kompletne grupy można znaleźć obecnie w niezłych cenach obecnie (w porównaniu do wyjściowych...) i się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Jak najbardziej. Trochę pojeżdżone ale niestety praca mnie przygniotła na koniec roku i ledwo ~200 km pokręciłem. Więcej szczegółów wrzuciłem tutaj: Na chwilę obecną jestem zdania, że gra nie była warta świeczki. Jak na moje trasy to wymarzona byłaby kaseta 12s ale o mniejszym zakresie (tak do 40) ale gęściej zestopniowanych przełożeniach w 1/3 dołu. Edytowane 24 Listopada 2023 przez marcesco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi