Liska Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Dzień dobry otóż przednia przerzutka nagle przestała mi przerzucać z 1 na 1 a z 2 na 2 gdy chce przerzucić przerzutka stoi na mającej tarczy co zrobić patrzyłem linka jest naciągnięta przerzutka wyregulowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Co zrobić? Przeczytać to co napisałeś i zastanowić się czy ktoś to może zrozumieć... 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liska Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 chodzi mi ze gdy przerzucam przednia przerzutke wogóle nie ma ruchu przerzutki nie chce działac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 .,?! - to takie podstawowe tylko, a jest duuużo więcej. Uwierz mi 😄. A linka się porusza w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liska Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 podczas przerzucania linka sie rusza ale przerzutka nie przerzuca nie wieksza tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Jeżeli wózek się porusza, ale za mało żeby przerzucić i nie wystarcza regulacja baryłką to rozpocznij proces regulacji od samego początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liska Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 W tym problem ze regulowałem ja wczoraj od poczatku i wogóle sie linka nie ruszała wózek tez dzis bawiłem sie z tym wozek robi minimalne ruchy a linka sie rusza kolejny raz jak zaczne od poczatku zrobi to marginale slady a ja potrzebuje gotowy rower na jutro a na seris nie oddam bo dosłownie te problemy stały sie po wymianie innej czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Tu nie ma duchów - manetka porusza linką, a linka przesuwa prowadnicę w przerzutce. Czy manetka działa z niezwykłym oporem? Czy pancerz linki nie wypadł z mocowań albo się nie zagiął? Prześledź drogę linki od manetki do przerzutki (czy może jest wewnątrz ramy?). Ile masz tarcz w korbie? I czy korba nie jest luźno na osi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liska Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 tak mam 2 tarcze korba jest nowiutka dosłownie wczoraj odebrana z naprawy w serwisie manetka z linka działa lnka nie jest zagieta a manetka działa bez oporu tak z mocnym luzem jakby nic nie było linka jest dosyc mocno naciagnieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Jeżeli wszystko jest poskładane zgodnie ze sztuką i dobrze wyregulowane to nie pozostaje nic innego jak przyjrzeć się bacznie manetce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liska Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 okej zobacze a drugorzedna rzecza co moze byc przyczyna a i jeszcze czy myslicie ze opłaca przerobic z 2x9 na 1x9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Sierpnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi