MIFOREQ Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Cześć. Nie dawno przyszło mi coś takiego do głowy jak zmiana tłumika w foxie 36 z fita 4 na gripa 2 na razie tylko z ciekawosci pytam jak to jest pod względem kompatybilności i czy idzie takowy tłumik wogóle tam wsadzić i czy z każdego rocznika grip 2 bedzie pasować do np. Foxa 36 performance elite z 2k19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Najlepiej skontaktuj się z polskim dystrybutorem Foxa: https://gregorio.pl/kontakt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow01 Napisano 4 Września 2023 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Tłumik jest kompatybilny z gripami, tylko w RHYTMIE jest inny , generalnie można wymieniać, wymieniałem kilka razy , tylko FIT4 ma zalanie olejem 20w A grip2 musisz zalać teflonowym 5TW czyli dobrze wyczyścić lagę , aby jak najmniej zostało starego oleju, mieszają się lae alecają wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIFOREQ Napisano 4 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2023 @unknow01 tak wiem ale 5wt tez do fita sie leje tyle ze tam tylko i wylacznie do srodka a w dolne lagi 20wt golda wiec w sumie to 5wt jak bede mial zmieniac ten tlumik to bede miec pod reka bo bede przeciez go serwisowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow01 Napisano 4 Września 2023 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Tak tylko tak czy siak ja kiedyś przymieszałem 5WT z 20W i damper chodził mega twardo, zostało w pojemniku którym odmierzałem ale to było w GRIP2, musiałem zlać cały olej i nalać czytego 5WT , a w Fit4 faktycznie 5WT jest wśrodku.. https://www.ridefox.com/fox17/help.php?m=bike&id=625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi