BizBass Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Cześć, Stoję przed decyzją kupna Giant Roam 2. Mam do wyboru trzy opcje: 1. 3060 zł - zakup w sklepie przez Internet. Rower w kartonie do samodzielnego złożenia , z paragonem ale bez gwarancji. (no chyba ze zapłacę w lokalnym sklepie za złożenie i przegląd) 2. 3400 - zakup w lokalnym sklepie. Gwarancja i przegląd gwarancyjny po miesiącu w cenie. 3. Czekać do listopada - grudnia/ stycznia może sklepy jeszcze bardziej zejdzie z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 No wiesz sezon się kończy ... jest szansa że sklepy będą miękły. Z drugiej strony pytanie ile masz w zasięgu sztuk w Twoim rozmiarze i kolorze. To co mnie zdziwiło w tym rowerku (nie wiem czy obecny rocznik tak ma) to że sztyca była jakaś specyficzna w sensie że nie o przekroju koła, a to przecież nie jest jakaś TRI-szosa w karbonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Sztyca dfuse amortyzuje lepiej niż okrągła a chyba to w crossie ludzie tego chcą a nie w tt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 z tą amortyzacją to raczej jedna z wielu marketingowych bajek; może komputer pomiarowy widzi różnicę, ale ludzki tyłek raczej nie ... a w zaawansowanych ramach w karbonie sztyce mają inny przekrój niż okrągły w celach aero i każdy głupi to rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Teoretycznie Giant nie sprzedaje rowerów wysyłkowo do samodzielnego złożenia, jakiś dziwny sklep. Ja za przegląd gwarancyjny w lokalnym serwisie swojego Gianta płaciłem 100 zł. Jak masz dać jeszcze do złożenia to lepiej kupić na miejscu. Najlepiej dopłacić do Roam 1;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi