pawel9065 Napisano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2023 Poszukuje dobrego zamiennika piasty tylniej formula dc-22 moja obecna niestety padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurelka Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Witam poradziłeś sobie z tą piastą? Mam ten sam problem i nigdzie nie mogę jej dostać. Czym ją zastąpić bo na pewno da się to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego NOVATEC D792SB w wersji 135qr/6 śrub IS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Popieram. Bardzo wytrzymala piasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurelka Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego Dziękuję Wam za odpowiedzi znalazłam takie coś: https://allegro.pl/oferta/piasta-rowerowa-tylna-novatec-nt-d792sb-qr-6-srub-13203696676 I jeszcze jedno pytanko czy lepiej zamówić tą piastę, czy dołożyć kilka złoty i kupić nowe koło z piastą Dc22 ? Która opcja Waszym zdaniem jest lepsza koło znalazłam za 410 zł, ale te piasty dc22 to wydaje mi się, że są słabej jakości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego Piasta z linku jest w porządku. Piast formula nie warto w ogóle brać pod uwagę z racji braku dystrybucji części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurelka Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Dzięki serdeczne za pomoc. Zamawiam więc piastę pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurelka Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Jeszcze jedno pytanie odnośnie piasty z linku powyżej - wydaje mi się że flansza do montażu szprych od strony mocowania tarczy hamulcowej jest większa niż od strony bębenka czyli otwory do szprych są wyżej, w dc22 są na tej samej wysokości, więc co za tym idzie nie trzeba będzie zamontować krótszych szprych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcalib Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca I co zamówiłeś wszystko pasuje jeszcze mam pytanie do jakiego roweru to zamawiałeś jaka marka dokładnie bo mam problem z trekiem x kaliber 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi