Patryk1113 Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 Witam, ostatnio zacięła mi się linka w blokadzie amortyzatora fox. Postanowiłem rozkręcić pokrętło żeby zobaczyć co się stało. Okazało się że linka jest rozszarpana i trzeba kupić nową, więc chciałem dać to do serwisu. Jak już miałem zawozić rower na serwis zauważyłem, że brakuje elementu który służył do mocowania pokrętła (wyglądało to jak imbus na który mocuje się pokrętło blokady amortyzatora). Nie wiem co mam teraz zrobić, szukałem na internecie w różnych sklepach czegoś takiego ale nigdzie nie znalazłem. Wysyłam zdjęcie jak to teraz wygląda. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Spisz numer seryjny amortyzatora i napisz do Gregorio lub innych serwisów FOX, może mają samą śrubę mocującą jak nie to trzeba kupić komplet pokrętła. Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez Kettler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 Albo Wichu, workshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk1113 Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2023 Napisałem, odpisali mi, że nie ma już do niego części, ponieważ jest wycofany. Co mam teraz zrobić? Jest opcja żeby zastosować jakaś część z innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi