mszs Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 Mam do ściągnięcia korbę na kwadrat. Kupiłem najtańszy ściągacz i zepsuł się w nim gwint. Poleci ktoś jakiś żeby posłużył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Ja też kupiłem jeden z tych najtańszych i mi służy - w użyciu był już chyba ze 20 razy jak nie więcej i nic się nie dzieje. Pewnie kwestia szczęścia co się trafi Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez Greg1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2023 Ściągacz do korb na kwadrat Super B TB-6616 TB-6616 (panrower.pl) używałem, dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi