maniana007 Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 Chcę zmienić przednią przerzutkę bo obecna choć działa to siedzi nowości i ma już ponad ćwierć wieku. Rower dostanie sporo nowych części i wypadałoby zmienić również ją. Problem w tym, że nie wiem jakiej średnicy obejmy szukać. Obecna jest typu Down Swing i ma dolny ciąg linki - nic tu nie będę zmieniać. Nie mam suwmiarki, obwód rury w miejscu, gdzie teraz jest obejma przerzutki (mierzony taśmą) wychodzi mi 9,3 cm. Jeśli dobrze liczę to średnica rury wynosi 2,96 cm (9,3/3,14=2,96). Czego zatem powinienem szukać: 28,6mm czy 31,8 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raven82 Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 teraz przerzutki mają podkładki na kilka popularnych średnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi