tomiii Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 Hej, chciałem kupić potówkę na temperatury tak od 17 stopni w górę. Pytanie czy lepsza będzie wersja z krótkimi rękawkami czy bardziej funkcjonalnie jest bez rękawków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 Dla mnie, bardzo pocącego się, tylko z krótkim rękawkiem. Zakładam nawet jak jest 30 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 @chudzinki masz coś sprawdzonego do polecenia? Przetestowałem Bruckbecka i Bontragera. Dalej szukam czegoś wartego uwagi i jednocześnie nie kosztującego 200 czy 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) Od ponad 6 lat męczę dwie sztuki Koszulka krótki rękaw potówka Meryl Skinlife biała (M/5) [ 96123210 ] - to będzie chyba obecna https://sklep.bcmnowatex.com.pl/koszulka-meska-krotki-rekaw-q-skin-potowka-biala.html Ostatnio dokupiłem https://www.decathlon.pl/p/koszulka-termoaktywna-bez-rekawow-van-rysel-500/_/R-p-623?mc=8296143&c=Biały&transactionId=7-936-936-20230812111756-1-7179 - niby fajna, ale brakuje mi właśnie rękawków... 🙂 EDIT. Vezuvio mam M, a normalnie noszę ubrania L. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 W dniu 25.08.2023 o 13:54, tomiii napisał: Hej, chciałem kupić potówkę na temperatury tak od 17 stopni w górę. Pytanie czy lepsza będzie wersja z krótkimi rękawkami czy bardziej funkcjonalnie jest bez rękawków ? Szukaj takiej z dużymi oczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 @chudzinki ta z Deca poza brakiem rękawków ma jeszcze jakieś wady? Bo wygląda sensownie, do tego nie ma rękawków co u mnie jest na plus. Generalnie u mnie Bontrager ma taką przypadłość, że jest praktycznie totalnie nie elastyczny i przez to mało komfortowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 @Eathan, to ta jest bardzo elastyczna, bardziej od Vezuvio, ale miałem ją na sobie dwa razy i to w dość sprzyjających warunkach, więc się nie będę wypowiadał. Za to Vezuvio polecam z czystym sumieniem! Mam również bardzo elastyczną Accent Ultra Short, ale ona jest na chłodniejsze dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiii Napisano 31 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 @chudzinkidlaczego brakuje ci rękawków? (w tej z deca) @Mandoleran dlaczego bez rękawków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 Jak jest chłodniej to mnie tak nie przewiewa. Czuję się bardziej komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 Możesz z rękawkami, ja wole bez, taką potówkę traktuje jako drugą skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 @Eathan, też polecam potóweczkę z Decla. Co prawda mam wersję BTwina, ale VanRysiek z powyższego linku to samo. Używam cały rok i żadnych uwag negatywnych nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi