Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

chciałem kupić potówkę na temperatury tak od 17 stopni w górę. Pytanie czy lepsza będzie wersja z krótkimi rękawkami czy bardziej funkcjonalnie jest bez rękawków ?

Napisano (edytowane)

Od ponad 6 lat męczę dwie sztuki Koszulka krótki rękaw potówka Meryl Skinlife biała (M/5) [ 96123210 ] - to będzie chyba obecna https://sklep.bcmnowatex.com.pl/koszulka-meska-krotki-rekaw-q-skin-potowka-biala.html

Ostatnio dokupiłem https://www.decathlon.pl/p/koszulka-termoaktywna-bez-rekawow-van-rysel-500/_/R-p-623?mc=8296143&c=Biały&transactionId=7-936-936-20230812111756-1-7179 - niby fajna, ale brakuje mi właśnie rękawków... 🙂

EDIT.

Vezuvio mam M, a normalnie noszę ubrania L.

Edytowane przez chudzinki
Napisano
W dniu 25.08.2023 o 13:54, tomiii napisał:

Hej,

chciałem kupić potówkę na temperatury tak od 17 stopni w górę. Pytanie czy lepsza będzie wersja z krótkimi rękawkami czy bardziej funkcjonalnie jest bez rękawków ?

Szukaj takiej z dużymi oczkami

image.png.ebc8e88c302741c8592a97b4e75ba883.png

Napisano

@chudzinki ta z Deca poza brakiem rękawków ma jeszcze jakieś wady? Bo wygląda sensownie, do tego nie ma rękawków co u mnie jest na plus. Generalnie u mnie Bontrager ma taką przypadłość, że jest praktycznie totalnie nie elastyczny i przez to mało komfortowy. 

Napisano

@Eathan, to ta jest bardzo elastyczna, bardziej od Vezuvio, ale miałem ją na sobie dwa razy i to w dość sprzyjających warunkach, więc się nie będę wypowiadał. Za to Vezuvio polecam z czystym sumieniem! Mam również bardzo elastyczną Accent Ultra Short, ale ona jest na chłodniejsze dni.

• +1 pomógł 1