szyszkin Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć Wszystkim Muszę zdemontować tylne koło do wymiany dętki. Problem w tym, że mam piastę planetarną, z tego co się orientuję to jest to SRAM/Sachs Spectro S7. Nie do końca wiem jak się za to zabrać, co i jak odkręcić/przykręcić, żeby niczego nie zepsuć i nie rozregulować przerzutki. Bardzo proszę o pomoc w przejściu przez to krok po kroku. Załączam zdjęcia koła: Spoiler PS nie byłem pewny co do wyboru działu - w razie błędu proszę moderatora o przeniesienie tematu Pozdrawiam! Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez szyszkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 Cześć Z lewej strony trzeba odkręcić ramię hamulca, powinno wystarczyć wykręcenie śruby trzymającej obejmę. Z prawej trzeba zdjąć clickbox-a: Potem już normalnie odkręcić koło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszkin Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2023 Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi