zajac222 Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Sezon letni jeszcze trwa więc warto nie przegapić. Polecam nagą plażę w Kryspinowie koło Krakowa na którą można dojść od strony przystanku Olszanica Bory albo od strony przystanku Cholerzyn Chałupki i plażować bez opłaty. A plaża tekstylna w Kryspinowie za 20 zł. Tylko uprawiajcie seks przy plaży w prezerwatywach bo nie chcę mieć kaca, że zachęciłem kogoś do plażowania nago, ktoś się podniecił, znalazł dziewczynę albo chłopaka na szybki seks i wrócił z jakąś nieuleczalną chorobą weneryczną do domu. Dla tych którzy jeszcze nie byli załączam lokalizację https://goo.gl/maps/eRUzqbL7SZC9mNp86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Cytat Tylko uprawiajcie seks przy plaży w prezerwatywach A poza mogę bez? Mogę, mogę? 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Pisz na priv. Ustalę z proboszczem i osobami zainteresowanymi poza forum. Żeby nie było zgorszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Pamiętajmy też, że ostatnio w zalewie Sanepid znalazł bakterie E.Coli, więc kąpiel również na własne ryzyko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 @Maciorra, dyskusja o poważnych sprawach, a Ty tu wyjeżdżasz z jakąś tam colą 🤣? @zajac222, spytaj lepiej biskupa 😛. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 No tak, powinienem się pokajać, jeszcze jakieś kryptoreklamy uprawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Października 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi