Pandaa Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Cześć, mam problem z licznikiem SIGMA PURE GPS. Licznik łączy się z satelitami, bo aktualizuje wysokość, czas i datę, ale gdy jadę to nie wykrywa ruchu. Czy mieliście może podobny problem lub wiecie co trzeba zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 A czy tutaj jest może magnez który podczas obrotu kołem powinien sygnalizowac ze jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pandaa Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 W zestawie nie ma takiego magnesu. Wszystko wylicza na podstawie GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Nie miałem tego licznika ale co mi przychodzi do głowy, to poszukać w opcjach funkcji autostart. Czy ręczne wystartowanie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pandaa Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Na pierwszy rzit oka wszystko jest ok. Problemem jest to, ze jak jade to pokqzuje predkosc 0 i przez to bie liczy trasy, odleglosci itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trex85 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia spróbuj wgrać agps przez aplikację w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pandaa Napisano 13 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca Hej, już aktualizowane satelity i agps, ale nadal jest problem. Tak jak pisałem wcześniej - z satelitami się łączy, bo w opcji "wróć do startu" pokazuje kierunek i dystans gdzie połączył się z satelita i rozpoczął trening, ale nie pokazuje prędkości i przejechanego dystansu. BOK Sigmy zaproponowało, że jeśli jest po gwarancji, to żebym sobie kupił nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi