Krziekkem Napisano 23 Sierpnia 2023 Napisano 23 Sierpnia 2023 Hej, Obecnie mam Convoy S2+. Jednak jak jeżdżę czasami po nocy to lampka przymocowana do kierownicy nie daje światła tam gdzie akurat zwrócę głowę. Myślę o tym, żeby convoya przymocować w jakiś sposób do kasku, a na kierownicę wrzucić drugą, preferencyjnie z odcięciem (do convoya mam dokupiony kolimator z allegro i nawet nie tak źle wydaje się to działać). Póki co patrzę na: Lumintop B01 - metalowa obudowa co po kilku upadkach jest dla mnie dużą zaletą, Fenix BC25R, SIGMA AURA 80 - jedyna chyba obecnie z StVZO w tej cenie. Macie jeszcze jakieś propozycję? Z tego co patrzałem na podobne tematy z poprzednich lat to kilka lampek nie jest już dostępnych. Wyszło coś nowego? Jeździ ktoś tak w ogóle jedna lampka na kierownicy, druga na kasku? Sprawdza się to? Cytuj
MikeSkywalker Napisano 26 Sierpnia 2023 Napisano 26 Sierpnia 2023 Ja jeżdżę w opcji Convoy na kierownicy, na głowie czołówka - niedrogi Petzl, ale do doświetlania zakrętów wystarcza. I takie rozwiązanie się sprawdza. 1 Cytuj
Krziekkem Napisano 27 Sierpnia 2023 Autor Napisano 27 Sierpnia 2023 W sumie to też jest jakieś rozwiązanie Pomyślę nad tym, dzięki za pomysł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi