Pandaa Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Czesc, posxukuje szosy z Decathlona, ktora bedzie sluzyc w 90% jako dojazd do pracy i z powrotem (calosc drogi to dobra jezdnia). Budzet to 3500-4000 zl. Co Waszym zdaniem bedzie najlepszym wyborem? Wazne, zeby bylo do kupienia w Decathlonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Jak już musi być szosa to za 4300 jest triban rc520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pandaa Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Może być też gravel, zawsze będzie też na wypady poza asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 A cross może być? Bo to najsensowniejsze wyjście kiedy nie wiesz czego chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pandaa Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Teraz mam stara Meride Road Race i bardzo mi odpowiada ten sposob jazdy/siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Dlaczego musi być z decathlonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pandaa Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Mam vouchery na prawie 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi