Ovionator Napisano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Witam wszystkich do tej pory jeździłem na rowerze MTB, jednak z racji ze ciągnie mnie zdecydowanie bardziej na szosę zastanawiam się nas rowerem road + gdzie w przyszłości będę mógł zmieścić większe opony niż 28 Zakładam mniej więcej 80 % szosa 20% szuter, kostka itp co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Superior x road Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ovionator Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Dziękuje za odpowiedz tez biore ten rower pod uwagę czy ktoś z posiadających może powiedzieć o nim coś więcej? Jakie ma minusy? Jaka opona wejdzie max? Jeszcze pytanie o rozmiar ramy przy wzroście 181 jaki rozmiar będzie najodpowiedniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Opona to tam wejdzie dość szeroka, ponad 40 mm, bo ta sama rama tylko z innym osprzętem jest sprzedawana jako grawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ovionator Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Dzieki co do ramy, według sklepu jestem na granicy rozmiaru 54 a rozmiaru 57 czy ramą w rozmiarze 54 nie będzie za mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 57 czyli ten z poziomą 560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi