MIFOREQ Napisano 21 Sierpnia 2023 Napisano 21 Sierpnia 2023 Cześć Nie mogłem znaleźć tematu o bagażnikach rowerowych pod ośke wiec sam go stworzę. Szukam bagażnika rowerowego mocowanie na widelec z ośką boost 110x15 nie mogłem znaleźć czegoś takiego na internecie oraz na forum ma ktoś coś takiego? Jakieś dodatkowe informacje potrzebne? Moge jeszcze dodać że rower to giant trance 1 z 2019 roku jeśli to pomoże. Cytuj
zekker Napisano 21 Sierpnia 2023 Napisano 21 Sierpnia 2023 Musi być do osi? Ja mam Thule Pack 'n Pedal, można mocować z tyłu i z przodu. Najlepiej od razu dokupić ramki boczne, bo bez nich sakwy strasznie się majtają (któregoś razu namiętnie mi wchodziła w kasetę ). Montując z tyłu trzeba trochę poeksperymentować, bo miejsca nie ma zbyt dużo i można butem haczyć o sakwy (nie wiem jak u ciebie będzie, ja mam Top Fuela 8 XL). Z przodu spróbowałem na sucho i nie byłem w stanie opanować roweru, dzień przed wyjazdem nie chciałem ryzykować wpadki i jednak dałem z tyłu. Nie jest idealny ale pozwala na zapakowanie się na wyjazd. Na wyprawy nie wiem czy się nada, bo 10-11kg deklarowanego udźwigu to nie jest dużo. Ponoć można więcej ale osobiście mam pewne obawy o wytrzymałość samego bagażnika jak i ramy, bo na nierównościach to jednak całością trochę buja. Topeak ma podobne ale dedykowane na przód i tył. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi