royroe Napisano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć, Zastanawiam się nad kupnem owego roweru - Merida BIG Nine 500 Lite 2023. Rower ma służyć głównie do jazdy po lasach - ubite ścieżki, górki, piach.. ogólnie ciężki teren 😅 Będzie to dobry wybór z serii tych rowerów? Znalazłem fajną ofertę za 4799,00 zł (bardziej podoba mi się wersja Czarny Matt niżeli Niebieska kolorystyka). Możecie doradzić czy w tym przedziale do 5000 złotych znalazłbym coś lepszego? Oraz drugie pytanko czy brał ktoś z tej strony rower i poleca, bo cena jest lekko konkurencyjna względem innych? (akurat jest mój rozmiar L) https://sport2002.pl/pl/p/Rower-Merida-BIG.NINE-500-Lite-Matt-BlackGlossy-Black-2023/11612 Pozdrawiam Edytowane 18 Sierpnia 2023 przez royroe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 23 Września 2023 Udostępnij Napisano 23 Września 2023 I jak, kupiłeś? Jak się jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi