CRMOCAAD Napisano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Kupiłem cannondale i mam problem z znalezezieniem modelu, na ramie niema. Napis był odblaskowy a korba deore hollowtech, a linki prowadzone wewnętrznie. Jak ktoś wie jaki to model to proszę pisać. Link do olx bo zdjęcia mają za duży rozmiar:https://www.olx.pl/d/oferta/rower-cannondale-deore-xt-sram-x9-mtb-stunt-CID767-IDWUieb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ineffable Napisano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Wg mnie to rama Cannondale F500 CAAD4 z nieoryginalną powłoką lakierniczą. Antyk po przeróbkach z podmienionym osprzętem. Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez Ineffable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRMOCAAD Napisano 22 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Jak poszukałem bardziej to mi się wydaje, że to jest badboy caffeine c01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi