WizzzyTM Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Pewnego dnia podczas jazdy złapałem gumę. Okazało się, że to gwóźdź który wbił się w oponę. Dętkę załatałem i wszystko było ok. I wtedy się zaczęło. Parę dni po jeżdżeniu złapałem znowu gumę, tym razem nic w oponie nie było, ale zobaczyłem flaka dopiero dzień po zakończeniu jazdy, jak miałem znowu wyjść. Później znowu to samo, później to samo ale w innym rowerze, później w przednim kole. Zaznaczam, że tylko raz zdarzyło się to podczas jazdy. Do domu dojeżdżałem na full powietrzu, a dopiero dzień później był flak. Sprawdzałem, nic w oponach nie było. Czy to coś ze mną jest nie tak, czy to może ktoś sabotuje mój rower? Bo ciężko mi jest uwierzyć, że dziura się robi po 24h sama z siebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Ktoś Cię nie lubi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Pewnie zająłeś jakiejś madce miejsce parkingowe dla wózka na klatce. 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi