dww3 Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Witam, poszukuje gravela we wpisanej kwocie. Obecnie jeżdzę Focusem Atlas 6.8 i rower jest bardzo fajny ale z racji tego że mam na niego kupca to chętnie wymienię na coś innego. Czego oczekuje od nowego rowery? - rama carbonowa - otwory na widelcu pod koszyki - pozycja komfortowa a nie sportowa - prześwit na opony 45-50 mm - napęd 1-rzędowy - koła porządne aby nie wymieniać od razu (zawsze jeździłem na DT Swisach z racji wysokiej wagi) Pierwsza myśl to carobnowy gravel od LOCA we własnym malowaniu ale może są jakieś gotowce warte uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Brzmi jak canyon grizl, nawet na rivalu axs ci się mieści w budżecie Cytat Pierwsza myśl to carobnowy gravel od LOCA we własnym malowaniu ale może są jakieś gotowce warte uwagi? Rower na ogólnodostępnej na ali ramie to sobie można samemu poskładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Ewentualnie przynudzę znowu z Rose Backroad. Oficjalny prześwit na opony to 45 i raczej więcej bym nie wciskał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dww3 Napisano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Rose widziałem ale malowanie mi nie siedzi. W Canyon już trochę lepiej jednak boję się kupować nie mierząc. Na razie najsensowniej dla mnie wygląda LOCA chyba że do ceny ok 14k doliczą dodatkowe 4k za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Przecież jeśli masz gravela to nie powinieneś mieć problemu z porównaniem go z innym sprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dww3 Napisano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 Tak, bardziej chodzi mi o mniej znane marki i inne niż Trek, Kross, Spec, Rondo itp. Liczę że ktoś na forum rzuci jakieś oryginalne propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi