marek231 Napisano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć wszystkim Od razu napiszę, że nie siedzę zbytnio w rowerach. Po zakończeniu "kariery piłkarskiej" szukałem jakiejś nowej aktywności i od maja zacząłem sobie tak na poważniej jeździć na rowerze górskim 3-4 treningi (ok 250km/tyg). Trasy raczej płaskie z mniejszymi/większymi podjazdami. Niestety, na dłuższą metę mija się to z celem, dlatego potrzebuję pomocy przy wyborze szosy do max 10 tys. Mój wzrost: 190cm, waga: 88 (chcę zejść do 75-78). Trochę poczytałem forum i widziałem, że wielu z Was poleca markę SENSA. W stosunku jakość cena mają bardzo dobre rowery. Znalazłem coś takiego https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-giulia-g3-disc-ultegra-2023/ Rower będzie służył do właśnie takich treningów 250-300 km/tyg, szybszych wypadów po za miasto. Na razie nie planuję startować w zawodach, ale kto wie co będzie w przyszłości. Na ten moment wystarczy mi mierzenie czasu i uzyskiwanie coraz to lepszych wyników 😀 Proszę o pomoc czy powyższy rower to fajna opcja? Czy może do 10k znajdę coś lepszego w stosunku jakość/cena? Za wszystkie odpowiedzi dziękuję. Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez marek231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Tak, będzie na ten moment aż nadto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 8 godzin temu, marek231 napisał: Czy może do 10k znajdę coś lepszego w stosunku jakość/cena? Żeby kupić coś lepszego sprzętowo musiałbyś się zakręcić w okolicach 15. Ten rower jest na dzisiaj nie do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi