KonradX Napisano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 Witam mam pytanie czy w takich otworach w ramie roweru mogłbym zamontować jakoś hamulce tarczowe? https://ibb.co/b2VfMT2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 W tych jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradX Napisano 14 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 ok dzięki A to muszę mieć jakis adapter czy coś czy odrazu mogę założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 Najczęściej IS/PM 160/180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 IS-PM R (do tylnego koła) 160 (jeśli do tarczy 160). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 No nie wiem, mi to nie wygląda na mocowanie IS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi