chudzinki Napisano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) Szukam kogoś ogarniętego "mechanicznie-rowerowo" z okolic Pyrzyc. Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 Wal do @Sobek82. Od Pyrzyc będzie rzut rowerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Tylko miej świadomość, że jak już trafisz do @Sobek82 to Twój rower dostanie napęd 1x9, sztywny stalowy widelec i bagażniki z przodu i z tyłu 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Dajcie linka do tego cuda to zobaczymy czy warto podjechać. @Greg1 nie stronie od napędów wyżej, wykorzystuje to co mam i jest w rowerach które przerabiam, w ramach bez napędów będę wkładał 11s bo wychodzi najkorzystniej cenowo, co do widelców, lubię sztywne, nie mam nic do amortyzatorów byle były na powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Ale ja nie krytykuję, to miał być tylko taki żarcik sytuacyjny 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Żeście mnie tak nastraszyli, że chyba zrezygnuję 😅. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 4 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2023 (edytowane) Chodziło o tego: czyli w zasadzie tego: 😀 Można zamknąć. Edytowane 4 Września 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 4 Września 2023 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Ale że zdalny macant potrzebny był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2023 Ludzie są jacy są, nigdy nic nie wiadomo, a kwota niemała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 11 Września 2023 Udostępnij Napisano 11 Września 2023 Słuszna koncepcja, chciałem tylko potwierdzić czy się domyśliłem; też kiedyś komuś coś sprawdzałem tu z forum 😁👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi