lukil Napisano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Hej 👋 Mam problem ze skrzypieniem w okolicach korby. Pojawia się to w momencie ruszania, mocnych podjazdów oraz wyższych biegach. Czyli w momentach kiedy nacisk na korbę jest większy. Wyeliminowałem pedały (dokręcałem oraz montowałem inne). Czy więcie może w czym może być problem? Suport, łańcuch (strzelam)? Tutaj udało mi się nagrać dzwięk tego skrzypienia https://youtube.com/shorts/npDJZcX914c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 suport wciskany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukil Napisano 11 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Powiem szczerze, że nie wiem. Ze specyfikacji roweru znalazłem że jest to PF 86/FSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi