fielep Napisano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Witam, mam problem z tylnym kołem w moim nowym dartmoor sparrow, pomimo dokręcenia konusów i dobrego dociągnięcia szybkozamykacza koło ma lekki luz. jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Zgłosić się do sprzedawcy z reklamacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 A co jak sprzedawca jest na drugim krańcu kraju, bo był kupiony wysyłkowo dla oszczędzenia paru groszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Sierpnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Jak piasta na kulki to będzie lekki luz, taka natura tego rozwiązania. Bez luzu to trzeba piastę na maszynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fielep Napisano 11 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 piasta jest na łożyskach maszynowych ale oś nie ma luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 5 godzin temu, Maciek.B napisał: A co jak sprzedawca jest na drugim krańcu kraju, bo był kupiony wysyłkowo dla oszczędzenia paru groszy? Wysyłka koła kosztuje 20zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Sierpnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 5 godzin temu, fielep napisał: piasta jest na łożyskach maszynowych ale oś nie ma luzu Jak jest na maszynach to nie ma tam konusów. Jeśli nakrętki dociskajace łożyska dobrze (ale też nie za bardzo) dokręcone i ośka także to zostaje luz na łożysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fielep Napisano 11 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 docisnąłem szybkozamykacz bardzo mocno i luz zniknął tylko zastanawia mnie to że w moim innym rowerze zamykacz nie musi byc tak mocno dociśnięty a koło nie ma luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi