MROZ_ Napisano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam, Jako ,że średnio znam się na rowerach ma dużą prośbę o ocenę roweru. Szukam roweru dla kobiety o wzroście 165cm. W oko wpadł mi taki rower i pytanie co o nim sądzicie. Pozdrawiam https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-damski-amulet-night-cat-6-0-pd25604/?v_Id=179727 Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez MROZ_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Nołnejm marka, nołnejm napęd. Napęd 12s jest drogi w eksploatacji i stosunkowo szybko się zużywa więc niekoniecznie jest to dobry wybór dla kogoś kto nie siedzi w temacie rowerów W ogóle to dlaczego mtb? Będzie tyrany w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MROZ_ Napisano 10 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Między innymi będzie tyrane w terenie. Choć nie głównie. Miałem rower krosowy i uważam , że MTB będzie bardziej uniwersalny. Mam terez szosze i razem z partnerką chcemy kupić rowery takie które też będą nadawały na cięższy teren. (Ja najprawdopodobniej zdecyduje się na SENSA Merano Evo Race) Napęd 12 dużo droższy w utrzymaniu? Nigdy nie jeździłem z jednym blatem i wydaje mi się ,że komfort jazdy będzie lepszy. Dziś znalazłem coś takiego SENSA LIVIGNO EVO COMP LTD i jednak wydaje się dużo lepszy od tego co wczesnej podałem. Bardzo chętnie wysłucham też innych propucji w tej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Sobie sprawdź ile kosztuje kaseta 12 Cytat Nigdy nie jeździłem z jednym blatem i wydaje mi się ,że komfort jazdy będzie lepszy. Co kto lubi, zmiana biegów "prostsza" bo jedziesz sobie po prostu gora/dół ale za to przeskoki pomiędzy sąsiednimi przełożeniami większe. Sensy są spoko ale livigno chyba już na rynku brakuje. Popatrz też na rockridera expl 540. Napęd 1x10 ale za to ma boost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) Dla kobiety napęd 1x dzięki intuicyjności zmiany biegów to wybawienie , dodatkowo biorąc pod uwagę stosunkowo niską generowaną moc nie ma co się bać szybkiego zajechania kasety. Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez Kettler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MROZ_ Napisano 10 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Kettler napisał: Dla kobiety napęd 1x dzięki intuicyjności zmiany biegów to wybawienie Stąd między innymi ta decyzja Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi