Jankowalsk425 Napisano 7 Sierpnia 2023 Napisano 7 Sierpnia 2023 Mam zużyte ślizgi w Manitou Mattoc Pro. Czy polecacie jakieś konkretne serwisy, które zajmują się ich wymianą? Interesuje mnie Warszawa i okolice. Tuleje pewnie zamówię własne, więc chodzi o sam montaż. Słyszałem też, że da się naprawić stare ślizgi. Czy to prawda? Jeśli tak, to czy wychodzi taniej i czy ktoś w Warszawie się tego podejmuje? Dzięki. Cytuj
Dokumosa Napisano 8 Sierpnia 2023 Napisano 8 Sierpnia 2023 Nowe, org. ślizgi to koszt 40-65EUR (komplet 4 szt.) w zależności od sklepu. Nawet jeśli ktoś to naprawia to IMHO nie warto w to brnąć bo nie wiadomo jaki będzie to miało wpływ na trwałość (również goleni górnych). Cytuj
Jankowalsk425 Napisano 8 Sierpnia 2023 Autor Napisano 8 Sierpnia 2023 Pewnie tak zrobię. Najtaniej znalazłem właśnie po 65 euro: https://www.bike-components.de/en/Manitou/Guide-Bushings-Kit-for-Mattoc-p78965/. Wracając, poleca ktoś jakiś konkretny serwis w Warszawie lub okolicach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi