Molekpl Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Szukam manetki XT bez monitorka, znalazłem na Rosebike zestaw lewa i prawa z monitorkami za 45e czyli w cenie jednej prawej u nas - pomijając koszta transportu bo mam brata w niemczech. Pytanie brzmi czy one nie powinny w zestawie mieć tych zatyczek żeby sobie te monitorki usunąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) Jeżeli to jest wersja pudełkowa to są zatyczki bez monitorka w zestawie. Na Allegro możesz kupić same zatyczki po 20pln-w. Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez leejoonidas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Przy okazji to skandal, że manetka xt 12s jest tańsza niż 11 ;O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Dwunastka jest tańsza bo brzydsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 5 godzin temu, leejoonidas napisał: Jeżeli to jest wersja pudełkowa to są zatyczki bez monitorka w zestawie. Nie wiem czy coś się zmieniło, ale kilka lat temu zatyczkę trzeba było kupować osobno, bo w pudełku jej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Trzy lata temu kupiłem taki zestaw i blendy były w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi