dybala3333 Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Siema Posiadam Hamulce Sram Guide T i od ostatniego czasu manetka bardzo lekko chodzi a rower słabo hamuje dlatego postanowiłem że je odpowietrzę. Zakupiłem więc zestaw do odpowietrzania lecz nie wiem czy mogę użyć PŁYN HAMULCOWY DOT 4 – 60ML który jest dołączony do zestawu czy lepiej zakupić Płyn hamulcowy SRAM 5.1 DOT którego ludzie używają na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Możesz śmiało użyć DOT4 tylko sprawdź czy masz dobry zestaw, bo pewnie potrzebujesz końcówki Bleeding Edge. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dybala3333 Napisano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 mam taki zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) Jak masz taki port to tym zestawem nie odpowietrzysz. Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dybala3333 Napisano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) a możesz podesłać mi jakim zestawem odpowietrzę Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez dybala3333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Sprawdź najpierw czy faktycznie masz taki port, bo nie jestem pewny. Jeżeli tak to potrzebujesz zestawu z taką końcówką lub możesz dokupić ją osobno https://www.google.com/search?q=Końcówka+Bleeding+Edge+sram&rlz=1C1YTUH_plPL1061PL1061&sxsrf=AB5stBhCowrEtEam-ZBGwPB0f3lqch4AIA%3A1691420667607&ei=-wfRZN3WJKDPwPAP_JeMgAQ&ved=0ahUKEwidwLuA6cqAAxWgJxAIHfwLA0AQ4dUDCA8&uact=5&oq=Końcówka+Bleeding+Edge+sram&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiHUtvxYRjw7N3a2EgQmxlZWRpbmcgRWRnZSBzcmFtSIgPUKkDWMAMcAF4AJABAJgBgwGgAaMEqgEDMi4zuAEDyAEA-AEBwgIIEAAYogQYsAPCAgUQIRigAcICCBAhGBYYHhgd4gMEGAEgQYgGAZAGAg&sclient=gws-wiz-serp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dybala3333 Napisano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Manetka mi bardzo luźno chodzi i klocki bardzo słabo się zaciskają przez co rower nie hamuje podczas jazdy czyli muszę dokupić tą końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2023 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dybala3333 Napisano 8 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Dzięki za pomoc 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi