Alien_N7 Napisano 7 Sierpnia 2023 Napisano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) Pomijając kwestię dostępności.. Czy ktoś z forumowiczów o wzroście 190-195 cm miał okazję przymierzyć się do Unibike Geos w rozmiarze XL - 55? Naprawdę ten rower jest tak mały? Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez Alien_N7 Cytuj
marcesco Napisano 7 Sierpnia 2023 Napisano 7 Sierpnia 2023 Jeżeli tabelka na ich stronie jest poprawna to raczej "w normie". Nie pokusili się o podawanie stack i reach. Cytuj
Pablossi Napisano 6 Października Napisano 6 Października Mam 188 i wziąłem Geosa rozmiar 53, rower ma duży REACH przez co sprzedawca polecił mi mniejszy jak zobaczył jak mocno się wychylam na rozmiarze 55. Po przejechaniu i ustawieniach siodełka i kierownicy jest super. Ogólnie rower warty swojej ceny. Cytuj
clavdivs Napisano 6 Października Napisano 6 Października Rura podsiodłowa 550mm i wysokość głowki ramy 185mm to nie sa wartości przyjemne dla kogoś kto ma powyżej 190, sztyca będzie gdzies tam w granicach max wysunięcia, a długie sztyce na 27,2mm nie są zbyt popularne, zwłaszcza gdybyś zechciał taką w karbonie. Bez zdjecia gdzie rower jest ustawiony pod osobę o podobnych parametrach, lub zobaczeniu roweru na żywo, chyba bym sie nie odważył kupić. Cytuj
SpinOff Napisano 8 Października Napisano 8 Października W ogóle co za dziwna geometria. 54cm stacku w rozmiarze XL to jakiś kosmos. Cytuj
Mihau_ Napisano 8 Października Napisano 8 Października Cytat W ogóle co za dziwna geometria. 54cm stacku w rozmiarze XL to jakiś kosmos. W tabeli jest błąd, inne źródła podają 612 W dniu 7.08.2023 o 13:16, Alien_N7 napisał: Naprawdę ten rower jest tak mały? Co to znaczy mały? 585 poziomej, standard przy klasycznej geometrii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi