dabek85 Napisano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Witam . Kupiłem właśnie rower specialized Evo Comp i zastanawiam się czy ten model posiada owy "Brain " . Wiem że to żałosne że dowiaduje się takich rzeczy po zakupie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Czy ty właśnie zadałeś pytanie na forum czy rower który masz posiada dodatkowy "amortyzator" przy tylnej osi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabek85 Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 nie . brain to nie sam amortyzator tylko system automatycznego wlaczania tylnego amorka w momencie jazdy po nierownym terenie. Pytanie czy mój amorek to ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faja3 Napisano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 To jest sprawa manetki, trzeba mieć taką manetkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Brain siedzi na tylnym trójkącie. Przy sztywnej osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabek85 Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Dokładnie . U mnie tego nie ma w rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 To powinieneś się cieszyć 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabek85 Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Tzn że tylny amortyzator działa non stop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Jeśli go nie zablokujesz, manetka bądź dżwigienką umieszczoną bezpośrednio na amortyzatorze, to tak, powinien działać cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi