Pioitr Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Cześć, Rower kupiony używany, zajechany, co mogłem uratować uratowałem, Rower ma służyć na dojazdy do pracy 40% las ciężki teren 60% asfalt, Korba - Shimano FC - M4100 - 2 - 36-26 T suport - Shimano SM-BB52 Kaseta - Shimano CS-HG50 11-36 T Łańcuch - Shimano CNHG54 Jeśli jest coś co można złożyć z bardziej wytrzymałych podzespołów do 550 - 650pln jako 10rz ( może być również 46T) będę wdzięczny za pomoc, Pzdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Najlepiej kupić lepszy łańcuch. HG95 lub coś od KMC. Takim rowerem w ciężki teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak56 Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Mam ten rower i jest w nim przerzutka z tyłu, która według producenta nie obsłuży 36t z tyłu. Jeśli to prawda to dochodzi Ci jeszcze koszt wymiany tylnej przerzutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi