Piekaarz Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Cześć. Szukam porządnej "zapinki" rowerowej, niby rower stoi głównie pod praca, ale czasem na mieście też będzie i lepiej mieć coś mocniejszego, czego pierwszy lepszy Seba nie zforsuje. Budżet to tak myślałem 100-150 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Kupić zamiast tego tańszy rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 @Piekaarz OnGuard 8003, 8007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 Ja mam takie składane - zajmuje mało miejsca, nie jest jakoś szczególnie ciężkie, łatwe do przewożenia nawet na ramie, w sakwie czy jakimkolwiek plecaku. Z daleka dla niezorientowanych wygląda dość solidnie, pierwszy lepszy Seba nie sforsuje a specjalista co się zna na rowerach to przyjdzie z fleksem akumulatorowym i każdego u-locka sforsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi