youmound Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Od wczoraj kilka razy wysyłałem formularz resetu hasła i nic nie przyszło na maila... Dobrze, że po iluś próbach skapnąłem się co mogłem wpisać... No nie mniej opcja nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 To jeszcze napisz, gdzie masz skrzynkę, bo może się okazać że na interii czy wp i za trzy tygodnie wiadomość z linkiem wpadnie do spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youmound Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 na ruskim serwerze, normalnie maile dochodzą od razu .... tylko tu jest jakiś problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 4 Sierpnia 2023 Root Admin Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Wiadomości wysyłane z forum spełniają wszystkie wymagania techniczne - SPF, DKIM, DMARC. Nie umieszczamy też 'podejrzanych' treści w wiadomościach, ale niektóre serwery pocztowe filtrują wiadomości zanim w ogóle trafą do skrzynki. Mają na to swoje własne reguły... Nic z tym nie zrobię. Kolejną rzeczą jest kwalifikacja maila jako SPAM, ale my od wielu lat nie wysyłamy żadnych treści 'promocyjnych'. Komunikacja jest zawężona wyłącznie do otrzymywania wiadomości technicznych i powiadomień, które użytkownik sam sobie może skonfigurować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youmound Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 W folderze SPAM nie ma maila. Sprawdzam takie miejsca. I serwer poczty nic nie filtruje czemu setki (dosłownie) innych serwisów, stron działają a tu nie dochodzi mail? Podejrzane nie?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 W takim wypadku, jak coś na jakiejś stronie nie działa to próbuj w innej przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 4 Sierpnia 2023 Root Admin Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 5 godzin temu, youmound napisał: serwer poczty nic nie filtruje czemu setki (dosłownie) innych serwisów, stron działają a tu nie dochodzi mail? Podejrzane nie?. Bo to nie są filtry na poziomie twojej skrzynki, tylko samego serwera.. One po prostu nie przepuszczają niektórych wiadomości według ustalonych przez dostawcę 'reguł'. Dlatego nic do Ciebie nie dochodzi. Często te reguły są niedoskonałe i wychodzi tzw. false positive. Możesz sobie narzekać, ale my nie jesteśmy w stanie nic poradzić na to, co czyni Twój dostawca poczty. Swoją drogą, byłeś w stanie aktywować konto, pewnie dostajesz jakieś powiadomienia o odpowiedziać w tematach, aktywnościach, itp... a jednak mail z resetem hasła nie doszedł... I tylko Ty go nie dostałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youmound Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) Nie dostaję żadnych maili o powiadomieniach. Ostatnie maile dostawałem w 2017 r. Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez youmound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyróżniony komentarz youmound Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Wyróżniony komentarz Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2023 A jednak wiem w czym problem był To jednak nie z Waszej winy. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 6 Sierpnia 2023 Root Admin Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Problem ROZWIĄZANY.Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dodane przez youmound,
0 reakcji
Pokaż odpowiedź