MAROCK Napisano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam. nie mogę znaleźć zamiennika do suportu FELMIN FP-B908 73 L:120 C:24,5. Czy mogę zastosować jakiś 122.5mm? Rower córki. suport strasznie chrobotał , rozebrałem wyczyściłem i złożyłem i jest ok ale jak sie rozleci to nie wiem jaki kupić. I jeszcze odjąłem taką blachę co trzymała osłonę łańcucha. Ona też miała jakąś grubość i byłą dokręcona tym suportem od strony napędu. Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez MAROCK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Po prostu ci się korba odsunie o 1,25mm, da się z tym żyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudekmotorek Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 To żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi