Kaloryfer Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Muszę wymienić mostek w rowerze szosowym i może ktoś mi pokrótce wytłumaczyć różnice pomiędzy tanim a drogim mostkiem aluminiowym? Tani to koszt do 100zł a drogi to 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaloryfer Napisano 31 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Różnica wagowa to ok. 15gram więc bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Kalloy Uno Ultralight: lekki, tani i sprawdzony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) Zalezy ile oszczedzamy na wadze bo pewnie o to chodzi chyba że o wygląd?. Ze tak napisze zabieranie się od d...y strony. Zaczyna się od kół i opon na tym mozna duzo urwać.? Edytowane 31 Lipca 2023 przez Thomass13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaloryfer Napisano 31 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Pytam się czy tylko o wage chodzi w tym wypadku a może jest jeszcze coś o czym nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 Niektóre mostki Bontrager obsługują system Blendr. Fajny patent na ogarnięcie kokpitu (licznik/oświetlenie) swoje jednak kosztują. No i lepszy/markowy mostek to większy szacun na dzielni. U siebie w skociszczu mam jakiś no-name dobrany pod siebie i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaloryfer Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 Pozostane przy standardowym mostku, zobacze co mają w okolicznych sklepach. Dzięki za infiormacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi