MIFOREQ Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) Cześć Szukam czegoś w stylu systemu knock block tak jak to ma trek ale uniwersalnego żebym mógł założyć to do siebie. Chciałbym żeby dało sie skręcic kierownice o 160/170° w prawo i to samo w lewo oraz żeby było montowane gdzieś do sterów. Rower Giant trance 1 z 2k19. LINK DO CZEŚCI ROWERU: https://www.giantbikespares.com/browse_by_model/2019-Trance-1 Chkdzi mi o coś w tym stylu tylko zeby kąt skrętu byl troche większy bo tam jest w okolicach 90°: Minuta 2:12 na filmiku Edytowane 31 Lipca 2023 przez MIFOREQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Lipca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Poszukaj sterów Acros. Kiedyś widziałem model z ogranicznikiem skrętu chyba do 135 stopni. Niestety teraz nie mogę znaleźć tych sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 A tak z czystej ciekawości po co Ci to? Skoro to Trance, to raczej nie masz tam mostka z jakimś ekstremalnym kątem na minusie? Coś Ci koliduje z ramą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Token ma takie stery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIFOREQ Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 @Maciorrabardzie chodzi mi o linki zebym przy glebie nie urwal czy cos bo nie sa za dlugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) Czy w takim razie nie lepiej temat ugryźć od strony pancerzy? Przewód przedniego hamulca nie powinien być problemem. Linki i pancerze od przerzutki i myk myka i tak warto wymienić od czasu do czasu na nowe czyste i pachnące. Zostaje wymiana przewodu tylnego hamulca i masz problem rozwiązany bez użycia fikuśnych sterów. Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez Maciorra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi