bob555 Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Witam. W Weekend najechałem w nocy na kawałek szkła. Opona jest lekko przecięta.Czy możecie polecić jakieś łatki, żeby ją od środka podkleić? Takie do dętek są zbyt delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Zaszyć dratwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 takie do dętek się sprawdzają, sam wiele razy zaklejałem od środka porozcinane szmaciane schwalby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Przecież masz na rynku masę rodzajów łatek a nie tylko rowerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bob555 Napisano 31 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 No mam. Kupiłem kiedyś jakieś i w palcach się rozlatują. Konsystencja gumy do żucia. Może ktoś coś stosuje i może polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Ja po dużym gwoździu oponę tyraną w terenie zakleiłem łatką do dętek...najtańszą z deca...1,5 roku temu, śmiga do dzisiaj. Bieżnik na oponie się kończy, a łatka trzyma. Są też łatki do opon dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plou Napisano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Małe rozcięcia skleją łatki do opon, trzeba tylko dobrze oczyścić powierzchnie papierem ściernym, a na większe to https://www.centrumrowerowe.pl/latki-do-opon-park-tool-tb-2-pd8788/ całkiem dobrze się sprawdzają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi